Toughest fick hjälp med eventpersonal i Malmö till årets event Toughest 2019

Studentuppdrag eventpersonal arbetar med att sätta upp läktare för Toughest 2019

Toughest 2019

Toughest är det ledande och största eventet för hinderbanaloppet i norden. Där du oavsett fitness nivå eller tidigare erfarenheter av liknande lopp kan delta för tävlingen och tävlingsandans skull eller bara för att ha kul. Med hinderbanalopp och tävlingar som duktig eventpersonal byggt och säkerställt, och över 120 000 personer som har genomgått för både de enskilda tävlarna, grupper och speciella lopp för familjen. Är Toughest det perfekta eventet för dig som söker en rolig utmaning.

Studentuppdrags eventpersonal i Malmö till Toughest 2019 Malmölopp

Precis som tidigare åren var en av stoppen i Toughests nordiska event Malmö. Där Malmös Toughest event med över 6500 tävlanden och uppemot 40 000 åskådare är en av de mest populära eventen i deras nordiska tur.

Likadant som föregående år fick vi på Studentuppdrag äran att hjälpa till på eventet i Malmö med vår duktiga eventpersonal. Toughest fick hjälp av oss och för att sätta upp för eventet. Där vi hjälpte till med att montera, sätta upp och bygga läktaren där besökarna och åskådarna skulle sitta. Tillsammans med en byggledare kunde Studentuppdrag säkerställa att Toughest mission om fokus på säkerhet kunde nås. Genom att hjälpa till med att bygga upp en säker plats för besökarna och åskådarna att ta del av eventet på läktaren.

Efter det lyckade eventets slut hjälpte Studentuppdrags eventpersonal även till med nedmonteringen och nedplockningen av eventets läktare såväl som olika hinderbanor.
Toughest 2019 i Malmö blev återigen ett lyckat event med massor av tävlanden och nöjda deltagare. Vilket var ytterst roligt för oss på Studentuppdrag och vår eventpersonal som fick vara del av Toughest 2019 event. Inte bara nog med att alla deltagarna var nöjda med årets event, så var även Toughest nöjda med vårt arbete.

“Vi var väldigt nöjda med dom som kom och hjälpte oss från Studentuppdrag. Inte rädda för att ta tag i saker och gjorde allt med ett leende på läpparna. Även om det var rätt tufft jobb vissa av uppgifterna. Skulle helt klart rekommendera er vidare”

Pernilla Søgaard – Toughest

 

Gör som Toughest: hyr eventpersonal i Malmö eller i Skåne

Planerar ni ett eget event eller ett företagsevent och letar efter duktig eventpersonal i Malmö eller i skåne? Oavsett era behov kan vi bistå er med bla projektledarassistenter, eventvärdar/värdinnor och säljande mässpersonal eller personal för hjälp av montering och byggande.
Gör som Toughest och hyr in duktig eventpersonal till era event som kan säkerställa att de gör ett nogrant och bra arbete som passar med vad er vission och vad ert varumärket står för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *