Content

SEO och content hör ihop

En studie genomförd av Accenture visar att hela 94 % av B2B-köpen förbereds och planeras genom sökningar online. En annan svensk studie genomförd av Postnord visar att Google är den i särklass mest populära kanalen, 82 % anger Google som det primära researchverktyget.
Innehåll eller content är avgörande för att ni ska lyckas med er SEO-strategi. Innehåll i kombination med teknisk SEO kunskap är avgörande för att Google skall visa besökarna till just er hemsida och inte en konkurrents. 
När besökaren väl är på er hemsida måste ni ha såpass bra och engagerande content att besökaren stannar. Googles algoritmer har koll på hur länge besökaren stannar på din sida och detta påverkar din SEO i högsta grad. 

Så jobbar vi

Vi arbetar med content i alla dess former. Från att skriva produktbeskrivningar, blogginlägg, reklam, listan kan göras lång. 
Att skapa content är tidskrävande och läggs ofta långt bak på prioriteringslistan. Därför hjälper vi våra kunder med att de får tillgång till en resurs som sätter sig in i deras företag och hjälper dem under en längre tid. 

Oslagbara priser

Våra kunder brukar ta hjälp av våra juniora konsulter att faktisk genomföra de aktiviteter som seniora seo-konsulter har plockat fram. Det är tidskrävande att skriva blogginlägg, skapa content till nya landningssidor och göra infographics. Det arbetet är vi väldigt duktiga på. 

Vill du veta mer om våra tjänster?