Redovisningsekonomer & redovisningskonsulter

Behöver ni en redovisningsekonom eller redovisningskonsult som kan hjälpa er med bokföring och redovisning?

Många företag behöver inte anställa en redovisningsekonom eller en redovisningskonsult på heltid. Oftast räcker det med att få hjälp med bokföringen och redovisningen några timmar i veckan eller i månaden. Alternativt under arbetsintensiva säsonger för att avlasta arbetsmängden för den interna avdelningen eller redovisningsbyrån. Hyr Istället en redovisningsekonom eller redovisningskonsult hos studentuppdrag för att slippa anställa en på heltid. Vilket är mycket mer ekonomiskt.

Varför en junior redovisningskonsult från Studentuppdrag?

Ett stort fokus för oss på Studentuppdrag är att du ska få en redovisningskonsult som kan hantera 95% av vad en senior redovisningsekonom kan, fast till ett mycket billigare och bättre pris.
Våra redovisningskonsulter är inte bara välutbildade och har kompetens inom redovisning,bokföring och leverantörsreskontra. Utan de har även motivationen, hungern och goda sociala förmågor för att passa in i er befintlig arbetsgrupp.

Våra kunder har varit positivt överraskade till kunskapen, motivationen och engagemanget våra juniora redovisningskonsulter har. Det är en av anledningarna till att studentuppdrag endast har högsta betyg av våra kunder som bland annat fått hjälp med sin redovisning och bokföring.
Detta innebär för oss att ni får en kvalificerad redovisningskonsult med rätt kunskaper och kompetens för rollen som dessutom har en grym personlighet.

Hyr en redovisningsekonom & redovisningskonsult genom Studentuppdrag​

Att hyra en redovisningskonsult är den perfekta lösningen för dig som är i behov av bemanning och att anställa en person på deltid, tillsvidare eller temporärt som underkonsult .Våra kunder som är i behov av redovisningsekonomer hyr oftast in juniora redovisningskonsulter som kan avlasta dyra, seniora redovisningskonsulter. Det är också vanligt att ta in hjälp av oss vid arbetstoppar och intensiva säsonger, då det finns ett ökat behov av hjälp med bokslut och årsredovisning samt den löpande redovisningen och bokföringen.

Studentuppdrags konsulter står redo att hjälpa dig oavsett om du behöver hjälp med ett längre eller kortare uppdrag. Där vi snabbt kan sätta rätt person på plats.

I vårt stora nätverk hittas studenter och nyexaminerade ekonomer som kännetecknas av sitt driv, hög servicenivå och stor kunskap om ekonomi, bokföring och redovisning. Vi matchar din verksamhet med rätt person för uppdraget och ser till att du får en redovisningskonsult som snabbt kan sätta sig in i verksamheten, lösa problem och förstå vilka ytterligare behov som finns.

Känner du dig fortfarande osäker? Kolla på vad våra tidigare kunder har sagt!

Vill du veta mer om våra tjänster?