event: eventpersonal

Eventpersonal i Malmö, Helsingborg och Lund

Planerar ni ett event, företagsevent, mässa eller konferens i Skåne och behöver personal? Hyr personal från Studentuppdrag när ni anordnar era event eller företagsevent i Skåne. Vi kan bistå er med bland annat projektledarassistenter, eventvärdar/värdinnor, eventsäljare och säljande mässpersonal. Vår eventpersonal kan hjälpa er med allt från att planera och sätta upp för evenemang till att vara värdar, säljande mässpersonal och demopersonal, för att hjälpa er att nå ut med ert budskap.  Vi har duktig och noggrann personal som först och främst är att lita på. De dyker upp i tid, de sköter sitt jobb och våra kunder är imponerade över engagemanget och arbetsmoralen vår eventpersonal har.

Att tänka på inför inhyrning av eventpersonal

Det första intrycket med  kunder och besökare är väldigt viktigt. Därför behövs rätt personal för ditt företags mässa, konferens eller evenemang som kan vara ansiktet utåt, bära ditt varumärke och som passar med vad varumärket står för.

Vem jobbar eventpersonalen med? För att skapa ett bra evenemang behövs koordination, samarbete och en positiv attityd.  Det är värt att tänka på vem den inhyrda personalen ska arbeta tillsammans med, att de kan komplettera varandra på ett så bra sätt som möjligt. Hos Studentuppdrag har vi personal med olik bakgrund, intressen och kunskapsområden som kan komplettera varandra väl, samtidigt som de gemensamt har en stor ambition och intresse för sitt arbete.

Vilken ålder och hur många personer det kommer att komma på eventet så man inte tar för lite personal eller att man anlitar för många.  

Vår eventpersonal

Vi har säkerställt kunskapen och engagemanget av all vår personal, för att du som kund ska känna dig i trygga händer. Oavsett vilken typ av event,mässa eller konferens ni har och vilken typ av produkt eller tjänst ni säljer ser vi på Studentuppdrag till att ni får rätt eventpersonal som kan bära ert varumärke och nå ut med ert budskap.

Gör som Toughest Hyr in duktig eventpersonal

Eventpersonal till Toughest 2019

“Vi var väldigt nöjda med dom som kom och hjälpte oss från Studentuppdrag. Inte rädda för att ta tag i saker och gjorde allt med ett leende på läpparna, även om det var rätt tufft jobb vissa av uppgifterna. Skulle helt klart rekommendera er vidare”
Pernilla Søgaard – Toughest

För 2019 Toughest evenemang i Malmö hyrde Toughest in duktig eventpersonal från oss på Studentuppdrag. De fick hjälp av vår duktiga personal med att sätta upp och montera läktare såväl som nedmontering och undanplockande av eventets banor.

Läs mer om vårt uppdrag här.

 

Vill du veta mer om våra tjänster?