Fotografering och film

Letar ni efter billig fotograf i malmö? Studentuppdrags fotografer i Malmö hjälper er med fotografering och film

Våra fotografer har stor passion och ett genuint intresse för fotografering. Studentuppdrag  kan hjälpa er med juniora billiga fotografer eller mer erfarna seniora fotografer. En sak som alla våra fotografer har gemensamt är att de älskar att fotografera och förmedla bästa sidan hos människor och produkter.

Varför professionella bilder och filmer av en fotograf?

Det sägs ofta att en bild säger mer än 1000 ord, detta faktum har aldrig varit så sant som i dagens moderna samhälle. Där allt mer bilder och videor används för att kommunicera samtidigt som det även förekommer i all sorts marknadsföring för att framhäva och förstärka budskap. Digitala bilder och videor är i dag en mycket viktig del för företag och privatpersoners kommunikation. Just därför är det viktigt att de är tagna av professionella fotografer, för att ge den bästa bilden av dig själv eller företaget som är både uttrycksfull och personlig.

Så här jobbar vi med fotografering och film

Våra fotografer i Malmö kan hjälpa er att fotografera och filma material som kan användas som kommunikationsmedel eller marknadsföring. De kan hjälpa er med företagsbilder och film för företag, porträttbilder, produktbilder eller eventbilder. Vi hjälper er med allting från koncept till fotograferingen. Om ni behöver hyra en fotograf för olika typer av uppdrag kan vi tillhandahålla det också.

Efter att bilderna är tagna erbjuder vi också bildbehandling och redigering utefter kundens önskemål. Studentuppdrag arbetar med professionell utrustning för digital bildbehandling, så att du som kund kan vara säker på att de foton och filmer du får av oss, är av hög kvalité.

Föreviga ditt eller ditt företags minnen

Ta tillvara på de speciella tillfällena och fånga ögonblick som skänker en känsla av att du är närvarande. Där berättelser, minnen och historia skapas från både bild och film. Ta hjälp av Studentuppdrags fotografer i Malmö som hjälper er med schyssta bilder eller film utan att det kostar för mycket!

Känner ni er fortfarande osäkra? kolla vad våra tidigare kunder har sagt om våra konsulter.


Fotografering Sts transnordic 

Tack för bilderna, är supernöjd!

 Michael Persson STS transnordic

Vill du veta mer om våra tjänster?