Grafiskt

Behöver du hjälp med Grafisk design och grafisk formgivning? Studentuppdrag hjälper dig med kommunikationsstrategi och varumärke för fullständig grafisk profil

I vårt team har vi duktiga studenter och konsulter som är utbildade inom grafisk design samt kommunikation och kan hantera både animationer, photoshop och indesign. Vi gör det lika bra som andra designbyråer. Vi gör det bara till ett mycket, mycket bättre och billigare pris. Kolla hur ranktrail fick hjälp med sin grafiska design.

Grafisk design och kommunikation utefter kunden: Hur ser vår arbetsprocess ut

Vi anser att det viktigaste i arbetet med grafisk design och kommunikation är att kommunikationen mellan studentuppdrags konsulter och kunden fungerar väl. Vi arbetar utefter kundens önskemål för att forma och strukturera innehåll så att rätt budskap förmedlas.

Våra studentkonsulter är utbildade i grafisk kommunikation och har även nära kontakt och samarbete med seniora arbetare och lärare för ytterligare input i själva designprocessen. Detta innebär att du som kund får tillgång till en kombination av modern och traditionell designkunskap.

Grafisk profil för företag: Vi kan hjälpa er med kommunikationsstrategi och varumärke

Vi på Studentuppdrag hjälper våra kunder med alla aspekter av design.Vi är här för att hjälpa er att skapa en fullständig grafisk identitet och profil så att helheten hänger ihop och för att stärka ditt företags identitet. Från koncept och produktutveckling med kommunikationsstrategier och uppbyggnad av varumärke, till utveckling av användarupplevelser genom tester samt uppföljning. Och självklart den faktiska grafiska designen.

Studentuppdrag erbjuder en helhetslösning för att skapa er grafiska profil och strategi för kommunikation för att få ert varumärke att synas. Vi erbjuder hjälp i att definiera framgång och hur den mäts samt stöd i att bygga organisation och processer. Detta för att vi hoppas att kunderna i slutändan och på lång sikt själva ska kunna hantera design internt.

Känner du dig fortfarande osäker? Ta en titt på vilka våra tidigare kunder är och hur vi har hjälpt dem med grafisk design. Kolla även vad våra tidigare kunder tycker om våra konsulter.

Vill du veta mer om våra tjänster?