Hemsida

Studentuppdrags webbyrå i Malmö hjälper till att skapa hemsida till företag och privatpersoner med en skräddarsydd design

Vår webbyrå i Malmö kan hjälpa er synas och att nå ut till fler kunder genom en funktionell och snygg webbplats. En hemsida kan hjälpa er att stärka ert varumärke, leverera viktig information om produkter och tjänster samt ge information om er verksamhet i stort. På studentuppdrag bygger vi prisvärda hemsidor och webblösningar av toppkvalitet i WordPress eller Heymo. Se t.ex hemsidan vi gjorde i WordPress åt en av våra kunder Tommy.

Anledningen till att vi väljer att göra hemsidor i WordPess och heymo är, för att du som kund ska få en användarvänlig och lätthanterlig hemsida som du har kontroll över. Det ger även möjligheten att ha en hemsida med responsiv design, en hemsida som ser likadan ut på dator och på mobilen. Vilket blir alltmer viktigare med användandet och utvecklandet av smartphones.

Hemsida till företag, privatpersoner och små företag

Vi skräddarsyr och skapar hemsidor och webblösningar åt alla kunder oavsett om det är hemsidor till företag, privatpersoner eller små företag. Studentuppdrag utgår från kundens önskemål och behov i skapandet utav en hemsida eller webblösning och rådgör alltid med kunden först.

Enkla och billiga hemsidor till fast pris eller en avancerad helhetslösning

Vare sig du är i behov av en enkel hemsida utan avancerade funktioner som insticks program, visuella effekter och handel, eller om du är i behov av en avancerad webblösning med en e-handel och omfattande design, kan studentuppdrags webbyrå hjälpa er.

Många företag eller privatpersoner behöver oftast inte en avancerad hemsida, istället räcker ett alternativ där de mest väsentliga funktioner ingår. På så vis kan ni beroende på uppdragstyp få en enklare hemsida till ett billigare eller till ett fast pris.

Om ni istället behöver en avancerad hemsida och helhetslösning hjälper vår webbyrå i Malmö med det också. Vi hjälper er att bygga en hemsida som är välstrukturerad, lättnavigerad men också informativ och innehållsrik. Våra helhetslösningar för hemsidor till företag och privatpersoner innefattar allt från utveckling och design till innehåll. Vi tar fram olika tekniska lösningar utefter dina behov och designar hemsidan utefter vad som passar dig och din profil. Därefter fyller vi sidan med relevant innehåll och content utefter dina önskemål. Behöver ni dessutom hjälp med SEO (sökmotorsmarkandsföring) och annonsering så erbjuder vi även hjälp med det.

Känner du dig fortfarande osäker? Ta en titt på vilka våra tidigare kunder är och hur vi hjälpt dem med hemsidor.

 

Hemsida byggd i wordpress


Tommy Davidovic

Föreläsaren, författaren och inspiratören Tommy Davidovic uppdaterade sin hemsida i wordpress med hjälp av Studentuppdrag i Malmö.

https://tommydavidovic.se/

Vill du veta mer om våra tjänster?