IT

Hyr in junior IT-konsult

Bristen på duktiga och kompetenta IT-konsulter är stor inom Sverige och många företag hittar inte den kompetens som de behöver för att försätta utveckla sin verksamhet. Vare sig vilken typ av projekt eller arbete det gäller, det vill säga om ni behöver systemutvecklare, apputvecklare, om ni enbart behöver konsultation eller testare till ert projekt, kan Studentuppdrag hjälpa er.

Våra handplockade juniora IT-konsulter kommer ut till er, utför uppdraget på plats eller distans och stannar så länge ni önskar utefter projektets ramar. Processen är väldigt enkel. Ni ger oss era kriterier för önskekandidaten. Sedan plockar vi fram och testar konsulterna och gör den perfekta matchningen för att hitta den perfekta kandidaten som inte bara uppfyller era önskemål, utan även passar in i er befintliga arbetsgrupp. Vi hittar den kompetens ni behöver, för den tidsperiod, projekt och uppdragsform ni önskar.

Varför junior IT-konsult?

Att hyra in juniora it-konsulter har många fördelar. En junior IT-konsult har den färskaste kunskapen i branschen och kan bidra med ett nytänkande och innovativ arbetssätt såväl som tankesätt. Den kanske mest uppenbara fördelen är däremot att ni sparar resurser i form av pengar och tid på att hyra in en junior. Men den kanske viktigaste är att ni kan prova en junior som ni får testa av och har möjlighet att rekrytera om ni är nöjda. 

Avlasta era seniora IT-konsulter

Det är ekonomiskt fördelaktigt att låta juniora konsulter avlasta seniora konsulter.
Varför betala dyra seniorer till uppgifter som juniorer kan göra? Låt era seniora konsulter istället fokusera och arbeta med de komplexa och svårare uppgifterna.
Vi på Studentuppdrag ser till att ni får in duktiga juniorer som avlastar era seniorer, och därav deras arbetsbelastning och timmar.  

Vill du veta mer om våra tjänster?