Vår historia

Starten

Studentuppdrag är ett konsultbolag med bas i Malmö, med fokus på professionella unga talanger.
Bolaget grundades 2017 för att få ut juniora talanger från praktiska utbildningar till arbetsmarknaden. 

Affärside

Studentuppdrags affärside är att erbjuda kvalificerade och kostnadseffektiva konsulttimmar.
Genom att hitta juniora “fantaster” som vill utvecklas inom sitt affärsområde erbjuder vi också våra kunder en möjlighet att hitta  de guldkorn av juniora talanger som gömmer sig.

Vi tror på att sänka trösklarna för att ta in hjälp utifrån. Samtidigt som våra juniora konsulter vill bevisa sig och samla erfarenhet har nästan alla företag en to do-list på förbättringar som inte hinns med eller som kostar för mycket att ta in en senior på. Studentuppdrag säkerställer kvaliteten. Motiverade juniorer samlar erfarenhet. Du som kund vinner.

Webbyrå

Studentuppdrag Malmö startade som en webbyrå. Vi har ett starkt team som hjälper våra kunder med bland annat hemsida, seo och content. Det finns en anledning att våra kunder hittills endast har gett oss högsta betyg. 

Bemanning/rekrytering

Vissa av våra kunder var såpass nöjda med våra konsulter att de ville behålla dem för sig själva.  Samtidigt som fler förfrågade att köpa loss konsulter startade vi med rekryteringar. 
Allt eftersom gick vi mer mot att hitta deltidsmedarbetare till våra kunder, som fick tid och plats att växa in i rollen hos dessa.

Våra samarbetspartners

Våra klienter

Som förövrigt har gett oss högsta betyg i kundnöjdhet.

showcase

webdesign

webdesign

webdesign

webdesign

fotografi

seo

Grafiskt

grafiskt

här finns vi

Studentuppdrag har sin bas i Malmö och sitter centralt på inkubatorn Minc.

VILL DU VETA MER