Sälj

Hyr en Säljare & B2B säljare eller rekrytera säljare

Är ni i behov av en säljare eller B2B säljare?  Hyr en säljare eller rekrytera säljare från Studentuppdrag på deltid eller heltid som är rätt person, som har säljförmågan ni önskar, och som passar in i ditt företag. Att hitta en duktig säljare som kan driva er försäljning till topp och utveckla företaget på lång sikt kan vara svårt och kan ta lång tid. Dessutom är duktiga säljare oftast kräsna. Vi hjälper dig att hitta den rätta säljaren!

Studentuppdrag har genom vårt kontaktnät nära samarbete och ingångar på de bästa säljutbildningarna i Sverige. De flesta av våra säljare och säljkonsulter har en gedigen kunskap om försäljning samt B2B försäljning. De har studerat eller studerar på IHM, som har skräddarsydda och moderna utbildningar som är utformade efter branschens behov.

 

Hyr en säljare till låg kostnad

Att hyra en säljare är en relativt liten kostnad och innebär en mindre risk än om man rekryterar personal. När ni hyr säljare och säljkonsult från oss slipper ni riskerna som det innebär att vara en arbetsgivare och slipper även risken och kostnaden för felrekrytering. Ni behöver heller inte betala sociala kostnader, sjukersättningar eller semesterersättningar. Att hyra in en säljare innebär att ni endast betalar för de faktiska timmarna ni hyr där ni får möjlighet att testa säljaren ni hyr i deras nya roll och miljö, innan en eventuell anställning eller rekrytering blir aktuell eller inte.

Rekrytera säljare

Är ni istället i behov av att rekrytera en säljare från start eller efter att ni hyrt och testat säljaren, så hjälper Studentuppdrag er med det också. Vi hjälper er att rekrytera säljare och säkerställer att vi hittar rätt kandidater och personer med rätt kompetens samt säljförmåga för ditt företags fortsatta utveckling.

Våra säljkonsulter

På studentuppdrag har vi konsulter på flera nivåer inom försäljning, b2b försäljning samt teknisk försäljning. Våra juniora konsulter har den färskaste och senaste kunskapen inom försäljning, vilket de kan använda för att kombinera modern och traditionell säljteknik för företag.

Idag sköter vi outsourcing av bland annat fältsäljare, Key account managers, mötesbokare och ordermottagare. Våra säljare finns tillgängliga för olika uppdragstyper. De är tillgängliga  för uppdrag på längre sikt, uppdrag i projektform samt kortare uppdrag på deltid eller heltid.

Känner du dig fortfarande osäker? Kolla vad våra tidigare kunder har sagt om våra konsulter.

Vill du veta mer om våra tjänster?